Ресторантът е с дългогодишен опит и традиции в организирането на всякакви мероприятия на открито и закрито – сватбени тържества, годишнини, банкети, фирмени партита, рождени дни, кръщенета. Доверете се на професионализма на екипа и празнувайте с нас:

 

За Вашата сватба:

Арт хотел е най-подходящият избор за Вашата сватба. Закритата част на ресторанта е с капацитет 50 места, разположен е на брега на морето и предлага една неповторима панорамна гледка.

За Вашия специален ден предлагаме перфектни удобства и внимателно подбрани детайли, съчетани с много елегантна и приятелска атмосфера, за да отпразнувате с удоволствие най- важния ден от живота си.

Комплимент от Арт хотел :

  • дегустация на избрано от Вас меню
  • по желание на младоженците се организира “Welcome drink “ за гостите преди официалното събитие
  • безплатно внасяне на алкохол
  • специални детски менюта
  • комплимент за Вашата сватбена нощ – нощувка в студио с неповторим морски изглед, с романтична украса, пенливо вино, сладки изкушения
  • подарък от нас – нощувка за двама на първата годишнина

 

Романтично предложение за брак:

Ако решите да зарадвате половинката си с предложение за брак, то ние можем да организираме за Вас най-романтичното и незабравимо изживяване. Екипът ни ще съдейства това да се превърне в най-вълнуващия момент и за двамата.

Кетеринг :

За Вашите тържества можем да организираме и специален кетеринг и коктейл. Разполагаме с просторна зелена  градина, която да бъде на разположение на гостите.